A város a lábaid előtt hever – az otthonodban!

Szeretnéd reggelente egy forró kávéval a kezedben gyönyörködni az ébredő város látványában? Vagy egy fárasztó nap után inkább a nagyváros esti fényei hatnak rád pihentetően? Vagy egyszerűen csak rajongsz a gyönyörű városképekért? 

Akkor most feltétlenül olvass tovább:)

Az ideális nyaralás:

az érkezést követően ínycsiklandó kávé egy New York- i kávézóban, majd séta a pezsgő városban. Délután átruccansz San Francisco-ba, hogy meglátogasd a Golden Gate hidat, amit annyi filmben csodálhattál már meg. A napot egy mesés naplementével zárod Chicagóban.
Kár, hogy mindez borzalmasan sokba kerülne, ráadásul több mint 10 órát kellene a repülőn tölteni, más utasokkal összezsúfolódva.

Vagy mégsem?

A legszebb városok a lakásodban

 

Az amerikai nagyvárosok megdobogtatják az ember szívét. Biztos te is elképzelted már a TV előtt ülve, hogy New York- ban élsz, mint a Jóbarátok sztárjai, megnézed a helyet, ahol bűnügyeket derítenek fel, mint a San Francisco utcáin című krimisorozatban vagy Chicagóban keveredsz kalandokba, mint a Reszkessetek betörők! című klasszikusban. De kinek van ennyi pénze és szabadsága, hogy ilyen hosszú útra induljon?

 

 

 

Jobban belegondolva… egyikre sem lesz szükséged, ha a kedvenc nagyvárosaidat hazaviszed, így bármikor meglátogathatod őket!

Ha soha nem jártál még ebben az őrült metropoliszban, akkor is biztosan vagy egy kedvenc helyed vagy olyan jellegzetesség, ami rögtön eszedbe jut, és amit szívesen látnál nap, mint nap.  

Sárga taxik száguldhatnak a nyüzsgő utakon, a város látképe a falakon, de ha szeretnéd, egy hatalmas ablak is lehet a hálószobád falán, amely az épületekre néz. Ébredhetsz a reggeli város képére, hálószobádba viheted az éjszakai fényben úszó New York-ot, de akár a vintage stílusban megálmodott város képét ábrázoló fotótapétát is választhatod.

Chicago, a szelek városa

Egy naplemente, ahogy az utolsó sugarak átszaladnak a város hatalmas épületein.
Egy pillanatra megáll az idő, nincsenek gondok, nincsenek gondolatok, csak az itt és most létezik. Végigfutott a hideg a hátadon? Akkor ez a város sem maradhat ki az otthonodból! 

San Francisco, a köd és a szépség városa

Az Egyesült Államok második legnagyobb hídja a Golden Gate, egyedülálló módon köti össze a Csendes-óceánt az öböllel. Mit szólnál hozzá, ha otthonodban minden nap ezt a képet láthatnád?

Ha igazán monumentálisat szeretnél, egy hatalmas fotótapétát is álmodhatsz a hálószobád falára, viszont ha nem ezt a várost szeretnéd a legjobban kiemelni a lakásodban, akkor kisebb vászonképre is eshet a választásod.

Mit tegyél, ha mindegyik várost imádod?

Nem kell egyetlen város mellett letenned a voksod, vidd haza mind!

Ébredj egy new york- i látképre, kávézz San Franciscóban, majd indulj munkába úgy, hogy közben Chicago integet neked. Minden reggelt, minden napot a legcsodálatosabb városokban töltheted, idegesítő turisták, sok-sok órányi unalmas repülés és más kellemetlenségek nélkül.

 

 

 

Válassz minden szobába más-, és más várost megjelenítő fotótapétát vagy alakíts ki egy több fotóból álló galériát modern vászonképekkel.