Így hozd el egyszerűen a természetet az otthonodba!

Neked is minden álmod egy hely, ahol a természet csupán egy karnyújtásnyira van? Kiborít, hogy ha kinyitod otthon az ablakot, a nagyváros zaja üti meg a füled egy lakótelep közepén?

A zajjal nem tudunk mit kezdeni, de abban segíthetünk, hogy egy kicsit közelebb kerüljön a természet az otthonodhoz!

A természet közelsége

Akár egy nagyváros közepén laksz, akár egy faluban vagy az erdő szélén, a lakásod mindig a te kis kuckód marad, amit úgy rendezel be, ahogy csak szeretnél. Ha szereted a természet közeli dolgokat, de nem engedheted meg magadnak, hogy az erdő közepén élj egy viskóban, akkor bizony az erdőt kell „hazavinned” a lakásodba. Ez most az a helyzet, amikor egy kis kreativitással elérheted, hogy a hegy menjen Mohamedhez.

Egy fahatású tapétával például máris abban a bizonyos erdei viskóban érezheted magad.

Mi az a fahatású tapéta?

Ugyanolyan tapéta-, fotótapéta, mint amiket már ismersz, a mintája viszont egészen egyedi. Olyan, mintha tényleg egy fa deszkákkal borított fal mellett ülnél, vagy mintha egy farakás lenne az egyik fal mellett. Ezek a tapéták nem csak feldobják és trendivé teszik a lakásodat, de segítségükkel elhozhatod az életedbe azt, ami igen keveseknek adatik meg: ott lesz a természet a mindennapjaidban.

Tapéta vagy fotótapéta?

Melyiket is válasszam? Segítünk.

A fotótapéta használatával egy meghatározott mintával tudod dekorálni a falat. Például egy 150×250 cm-es fotótapétával a kisebb falfelületeket teheted meg haangulatosabbá, legyen szó a szekrény melletti falról, az előszobáról, vagy a tv mögötti falrészről.

Tapéta választás esetén egy tekercs 10 méternyi tapétával akár a lakás több részén is életre keltheted ugyanazt a mintát, vagy nagyobb falfeületeket is dekorálhatsz. A tapéta csíkok könnyen egymás mellé illeszthetők, így akár egy teljes falat is beboríthatsz fa mintázattal.

Hogy lehet természetközeli hangulat a lakásodban?

Nyugalom, nem kell nagy dolgokra, hatalmas építkezésekre és magas költségekre gondolni. Egy trendi fotótapétán és a megfelelő bútorokon kívül csak a kreativitásodra lesz szükség.

 

Ezek a fotótapéták tökéletes lehetőséget biztosítanak számodra, ha kisebb falfelületet szeretnél dekorálni. – Egy olvasókuckót szeretnél kialakítani? A tv falat szeretnéd egyedivé varázsolni? Vagy egy csipet rusztikus hangulatot vinnél a lakásodba? Válassz fa mintás fotótapétát!

Miért tapéta mikor választhatok számtalan falpanel vagy akár eredeti fa dekoráció mellett is? – Valóban, az eredeti fa látványával semmi se össze hasonlítható. De mennyire nehézkes egy társasház vagy egy panellakás 8. emeletére felcipelni a fa deszkákat, felfúrni a falra, időközönként lefesteni, lakkozni. – Sőt a por is jobban megül a fa deszkák között. Ezzel szemben a fa mintás tapéták akár egy délután alatt felhelyezhetők, tapéta ragasztóra lesz csak szükséged a felhelyezéshez és egy kis kézügyességre. Plussz a ragasztót mi biztosítjuk a tapéták mellé, így nem kell beszerezned.

Melyik fa mintázat illene leginkább az otthonodba?

Válassz egy trendi fotótapétát kínálatunkból.