Gyönyörű kilátás a lakásból

Kicsi a lakásod? Folyamatosan beszorítva érzed magad a négy fal közé mert szűkösek a szobák? Ablak kellene még, de hát nem bonthatod el a falakat… Van megoldás! Egy jól megválasztott fotótapétával pillanatok alatt kitágíthatod életteredet mindenfajta fúrás-faragás nélkül!

Ablakos fotótapéták a tágasabb terekért

Ha kicsi a szoba, de esetleg van egy szabad falfelületed, akkor könnyedén megoldhatod a beszorítottság érzését. Válogass webáruházunk ablakos fotótapétái közül, és bővítsd ki a lakásod gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan. A tükrök, és a nagy ablakok köztudottan nagyobb
térérzetet adnak, így az egyébként picike szobákat is egyből tágasabbá teszik.

A legszebb kilátás a lakásodból

 

Nem csak a tér nagyobb, a kilátás is szebb!
Az ablakos fotótapétával két legyet üthetsz egy csapásra: kitágíthatod az amúgy meglehetősen szűkös szobát, ráadásul abban is biztos lehetsz, hogy ezen az új „ablakon” át csodálatos lesz a kilátás, bárhová is nézzen a többi nyílászáród. Így egy kicsit elvonatkoztathatsz a valóságtól, megszabadulhatsz a lakás előtt elterülő szürke, zajos, városi élettől.

 

Jobban belegondolva… egyikre sem lesz szükséged, ha a kedvenc nagyvárosaidat hazaviszed, így bármikor meglátogathatod őket!

Ha soha nem jártál még ebben az őrült metropoliszban, akkor is biztosan vagy egy kedvenc helyed vagy olyan jellegzetesség, ami rögtön eszedbe jut, és amit szívesen látnál nap, mint nap.  

Sárga taxik száguldhatnak a nyüzsgő utakon, a város látképe a falakon, de ha szeretnéd, egy hatalmas ablak is lehet a hálószobád falán, amely az épületekre néz. Ébredhetsz a reggeli város képére, hálószobádba viheted az éjszakai fényben úszó New York-ot, de akár a vintage stílusban megálmodott város képét ábrázoló fotótapétát is választhatod.

A fotótapétára pillantva egy csapásra Zakynthos vagy éppen Santorini szigetén érezheted magad, gyönyörködhetsz a csillogó kék tengerben, a szikrázó napsütésben, és magadba szívhatod a görög szigetek nyugalmát. Ha a Kalamaki, Zakynthos, vagy a Summer in Santorini fotótapéták egyikét
választod, elhozhatod otthonodba a nyaralások nyugodt hangulatát a mindennapokra is.

Inkább az erdő csendjére vágysz?


A kilátással kapcsolatban az is pozitívum, hogy végre te választhatod meg, hová nézzen az ablak. Ha nem szeretnél folyton a csillogó görög tengerpart után epekedni, dönthetsz úgy is, hogy gyönyörűen virágzó fákat teszel az ablakod elé.

 

Figyelj a színek és formák harmóniájára!


A tökéletes fotótapéta kiválasztásához vedd figyelembe a rendelkezésedre álló falfelület méretét és környezetét egyaránt. Ügyelj arra, hogy a berendezés és a dekoráció többi eleméhez is passzoljon a választott tapéta, hogy biztosan elérd a kívánt összhatást. Webáruházunk kínálatában bizonyára fogsz találni olyan színvilágú és méretű fotótapétát, ami tökéletesen illik az otthonodba.

 

Bővítsd ki a szobád és barangolj szebbnél-szebb tájakon nap mint nap! Bárhol is lakj, Santorini és Zakynthos szigete, valamint a nyugalmat árasztó virágillatú parkok csak egy karnyújtásnyira vannak tőled. Használj ablakos fotótapétát és nyiss gyönyörű kilátást a város bármely pontján!