Hogyan ajándékozz vászonképet?

Az ajándékozás izgalmát a várakozás öröme adja. Mikor szinte tűkön ülsz, hogy megtudd, meglepetésed vajon sikert arat, vagy sem. Ha szeretnéd, hogy az ajándékod tényleg mosolyt csaljon valakinek az arcára, akkor nem kell tovább keresgélned, jó helyen jársz: segítünk a választásban!

Vászonképek szeretteidnek

Webshopunkban rengeteg vászonkép közül válogathatsz, szín, stílus és méret szerint, így egészen biztosan megtalálod a legtökéletesebb ajándékot, akárkinek is keresed.

Könnyű azonban elveszni a kínálatban és a lehetőségek közt, ezért most segítünk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a tökéletes vászonkép kiválasztásánál.

MIÉRT PONT VÁSZONKÉPET?

 

Az ajándékozás mindig két emberről szól. A legzseniálisabb ajándék megtalálásához nem elég azonban ismerni a másikat, szükség van szeretetre is, mert csak így lesz igazán személyre szóló a választásod. A különféle művészetek, mint a festészet, vagy a fotózás rengeteg érzelmet hordoznak magukban, emiatt pedig a belőlük készült képek akár az otthon atmoszféráját is képesek megváltoztatni.

Ha tehát szeretnél valami tartós és látványos meglepetést, ami nem csupán egy tárgy, hanem annál sokkal több, akkor a vászonképeink között kell keresgélned.

A kép tökéletes választás lehet, mert:

  • maradandó szépséggel leped meg a másikat, amiről mindig te jutsz majd az eszébe, ha rápillant
  • ugyan a képet te választod ki, de az ő döntése, hogy a melyik szobát szeretné vele díszíteni, meghagyod neki a döntést
  • ezzel nem csak rövid ideig csalhatsz mosolyt az arcára

Ahány ember, annyiféle ajándékozási szokás. Van, aki úgy választ, mintha azt saját magának vásárolná, mások pedig inkább törekednek az illető ízlését minél jobban kiismerni. Hogy ne vesszél el a hatalmas kínálatunkban, összegyűjtöttünk néhány tudnivalót arról, hogy mire érdemes figyelned, ha vászonképet ajándékozol.

Kit szeretnél meglepni?

Az első és legfontosabb kérdés, hogy kinek szánod. Ha egy képet készülsz ajándékozni, nem érdemes azt a szemléletet követned, mintha magadnak vásárolnál, mert könnyen abba a hibába eshetsz, mint a nagyi az ódivatú sállal.

Hasznos, ha tisztában van néhány alapvető tulajdonságával, de nem kell, hogy tökéletesen ismerd a másik érdeklődési körét vagy stílusát. Néhány apró kis információ is elegendő ahhoz, hogy megtaláld a számára legtökéletesebbet.

 

Hova tervezed a képet?

Nem árt, ha ismered a helyet, ahova ki lehet tenni egy képet. Nagy segítségedre lehet ugyanis, ha tudod, hogy az adott szoba milyen színekkel, bútorokkal van berendezve. Attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni: például egy pasztell árnyalatú szoba esetén egy vad színnel drámai, míg  homogén tónusokkal rendelkező képpel inkább pihentető hatást érhetsz el.

Persze lehet, hogy a megajándékozott végül máshogy dönt, és egy másik helyiségbe függeszti ki, de ezt már saját ízlése szerint választhatja ki.

Milyen vászonképet válassz?

Téma és stílus szerint elég nagy a választék. Találhatsz részletfotókat, egy-, vagy többrészes vászonképeket, amelyek egytől egyig izgalmasak. A több részes változatok nagyon jól mutatnak egy nagyobb falfelületen, ráadásul előnyük, hogy akár többféleképpen is elrendezhetőek, variálhatóak. A csak részleteket ábrázoló képek gyönyörűen kiemelik az apró elemeket, amelyek így nagyobb hangsúlyt kaphatnak.

Bármelyik mellett is döntesz, ügyelj arra, hogy mindig minőségi képet, jó felbontást válassz! A mi termékeink tökéletesen megfelelnek ennek a kritériumnak is, ezért emiatt sem kell aggódnod, ha nálunk vásárolsz.

Összegzésképpen, a vászonkép ideális ajándék, legyen szó bármilyen korú és nemű személyről, ha egy kis  megfigyeléssel, a hozzá leginkább illőt választod. Ezzel nem csak egy képpel, hanem egy üzenettel, hangulattal is megajándékozhatod a másikat, amit hosszú időn keresztül megőrizhet az otthonában.

Gondolkozz előre, és nézz körül már most webshopunkban, hogy még időben megtalálhasd a legtökéletesebbet!