Hagyd, hogy magával ragadjon a karácsonyi hangulat

Sokféleképpen lehet felöltöztetni az otthonodat karácsonyra. A külső fények és dekorációk mellett a lakás belső tereit is káprázatos ünnepi hangulattal töltheted meg.

Érezd a karácsony varázsát!

Semmi se tölti be jobban ezt az örömteli időszakot, mint az otthon közös feldíszítése a családdal. 

Idén három területére összpontosítunk – a nappalira, a konyhára és az étkezőre. Ezeknek a belső tereknek a dekorációja az, ami még harmonikusabbá teszi otthonod, és ünnepi hangulatba hozza az egész családod. A karácsonyi kollekció termékei között karácsonyi történetek, klasszikus ünnepi színek és téli témák ihlette vászonképeket találsz.

Olyan dizájnt keresel, amelyet a karácsonyi bordó mély árnyalata ihletett? Vagy talán egy elegáns dekoráció arany és ezüst tónusokban? Mindezeket a mintákat megtalálod az Óvárdesign karácsonyi kollekciójában.

Otthonodnak olyan helynek kell lennie, ahol igazán jól érzed magad. Hiszen a karácsonyi szezon nem csak a rendrakásból, a karácsonyi asztal és a hagyományos ételek elkészítéséből, valamint a vendégek fogadásából áll! Az ünnepek a legalkalmasabbak arra, hogy elmélkedjünk, terveket készítsünk az előttünk álló évre, és élvezzük a családdal együtt töltött időt. 

A karácsonyi kollekció

segít az egyedi és meghitt légkör megteremtésében, amely pihenésre és kikapcsolódásra hív. 

Ezt szem előtt tartva egészítettük ki a kollekciót a téli természet nyugodt motívumaival, állatokkal és inspiráló képekkel, gyönyörű színvilágban. Az ilyen dekoratív vászonképek a belső térben még hangulatosabbá teszik otthonod ebben a gyönyörű időben.