Mátrix a falon – Urban Grace tapéták

Szeretnéd valami egészen egyedi módon feldobni otthonod falait? Próbáld ki a különleges hatású, motívum-mátrixos tapétáinkat, amivel igazán különleges alaphangulatot teremthetsz!

Modern vagy retro hangulatra vágysz?

Ha szeretnéd teljesen átalakítani lakásod hangulatát pár különleges tapétával varázslatos változást érhetsz el, alig pár óra alatt,  nagyobb piszok és rendetlenség nélkül. Érdemes megismerkedned az S-Creations lNew Walls kollekciójával, ami igazán stílusos megjelenést kölcsönöz az otthonodnak, ráadásul remekül alkalmazható nagyon eltérő berendezésekhez is. A legmodernebb, letisztult bútorok mellé ugyanúgy illik, mint a vidám, fiatalos berendezéshez, vagy a retro hangulatú kéglihez. Válaszd a nappalidba, a hálódba vagy akár a konyhádba ezt a modern, inspiratív hangulatot árasztó tapétát.

Pont, mint egy méhkaptárban

És hogy mivel is teheted fel a pontot az i-re, ha már a tapéta a helyén van? Talán sok mindenre asszociálhatsz a tapéta láttán – nekünk például az egyik tapétáról az első gondolatunk egy hatalmas méhkaptár volt.  Ha megvan az alapötlet, érdemes a tapéta hangulatát tovább fokozni. Domináljon akkor a sárga és a narancs mindenféle árnyalata az egyik helységben a bútorok, vagy akár a textilfélék és kárpitok terén, legyen a függöny is mézsárga vagy méhecskemintás. Szerezz be a falra egy olyan képet, ahol a virágos mezőn méhek döngicsélnek. Helyezz el méhviaszból készült figurákat, gyújts mézillatú füstölőt, illatgyertyát egy-egy délután.

A fenti csak egy példa: természetesen másik tapétát is választhatsz, ami valami teljesen mást üzen neked. A lényeg „csak” annyi, hogy a kiegészítőiddel erősíts rá arra a hangulatra, így tudod igazán egységessé tenni az enteriőrt.

Motívum mátrixok a falakon – Miért éri meg tőlünk megrendelni?

  • Ezek a tapéták egyszerre keltenek modern, elegáns és meseszerű, varázslatos hatást
  • Könnyen, néhány óra alatt a helyükre kerülhetnek és nem járnak rumlival
  • Sokkal egyedibb, mint egy egyszínűre festett fal
  • Az otthon biztonságából, online rendelhető, lendületes, fiatalos, kreatív alkotócsapat által megálmodott, első osztályú alapanyagokból készült terméket kapsz kézhez
  • Részletes használati utasításra és telefonos tanácskérésre is lehetőséged van

 

Kattints ide, és válaszd ki azt a tapétát, amely szerinted is alapjaiban változtatja majd meg a lakásod hangulatát!