Szabadon variálható fotótapéta sávok

Ha már kacérkodsz egy ideje a fotótapéta felhelyezésének gondolatával, de valahogy sehogy sem találsz megfelelő felültetet ahhoz, hogy felragassz faltól falig egy tapétát, akkor most felejtsd el gyorsan ezt a dilemmát és gondolkozz tapéta sávokban! Léteznek ugyanis olyan, szabadon variálható fotótapéták, melyek segítségével kreatívan és egyedi módon díszítheted a falakat az otthonodban anélkül, hogy teljes falfelületeket borítanál be.

A 10 méteres tapéta tekercsek

A 10 méteres tekercsek segítségével oda helyezhetsz el mintákat az otthonodban, ahova csak szeretnél. A nappaliba mehet csak a TV mögé vagy egy csíkban az ablak melletti részhez, míg a hálószobában az ágy melletti felületet vagy a komód mögötti falat díszítheted vele. Ugyanazt a motívumot „kiviheted” az előtérbe is, sőt, egy kis kreativitással megjelenítheted akár a konyhában is.

Miért jók a szabadon variálható fotótapéta sávok?

Ugyanolyan gyönyörűek és jó minőségűek, mint amit a faltól falig fotótapéták esetében megszokhattál, viszont ezeket olyan ismétlődő minták vannak elhelyezve, mely segítségével bárhol megszakíthatod a mintát és folytathatod egy másik falon. Az 50 illetve 75 cm-es sávoknak köszönhetően te döntheted el, hogy melyik falfelületre milyen széles sáv kerüljön, sőt, akár az otthonod minden szegletébe tehetsz egy kicsit belőle, ezáltal különleges összhangot teremtve a helyiségek között.

Hogy kell elképzelni ezeket a mintákat?

Attól, hogy a minta ismétlődő, nem egy unalmas ctrlC + ctrlV tapétákról van szó! A sávon belül vannak variációk, így ha 2 csík egymás mellé kerül, akkor sem kell félned attól, hogy az egyforma motívumok ismétlődnek.

A tapéta csíkok eltolásával viszont akár folyamatos mintát kaphatsz, így egy teljes falfelületet is egyedivé tehetsz.. 

Hogyan ragaszd fel fotótapétát a falra?

Egyszerűen engedd el a fantáziádat és merj alkotni! Egyetlen ilyen fotótapéta sáv is képes teljesen átalakítani a szoba vagy akár az egész lakás hangulatát, így ha megvan a tökéletes tapéta, akkor engedd szabadon a fantáziádat és vágj bele bátran. A tapéta felhelyezése nagyon egyszerű, így néhány óra alatt végezhetsz is a kitűzött feladattal, az eredmény pedig nem marad el. Ráadásul mivel nem egy nagy, egybefüggő falfelületről van szó, jó eséllyel még a bútorok tologatását is megúszhatod. Mikor elkészülsz, nem csak otthonos lesz a lakásod, de igazán egyedi stílust is kap, olyan hely lesz, ahol bátran megmutathatod a személyiségedet.

 

Hiszen ez az otthon lényege, ugye?