Milyen dekorációt válassz a nappalidba?

A tökéletes dekorációs elemeket keresed a lakásodba? Van néhány üresen maradt falfelület, amit jó lenne élettel megtölteni? Mutatunk néhány dekorációt, melyek bármelyike mutatós dísze lehet az otthonodnak.

Modern nappali dekorálás

Miért fontos a központi helyiségek díszítése?

A lakás legfontosabb szobája a nappali, hiszen ez az a helyiség, ahol a legtöbbet tartózkodsz ébren, és egyben az élettered azon része, amit a legtöbb ember előtt nyitsz meg. Ha vendéget fogadsz, ha baráti összejövetelt tartasz, vagy bármi egyéb okból beinvitálsz valakit a lakásodba, szinte biztos, hogy a nappalidban fogod hellyel kínálni. Ezért is olyan elengedhetetlenül fontos, hogy a nappali mindenképpen egy harmonikus tér legyen, tökéletes dekorációval és ízléses berendezéssel. Cikkünkben most a nappaliról lesz szó, de korábban írtunk már a többi „publikus” helyiségről: az előszobáról és a konyháról is.

Milyen legyen a dekoráció a nappalidban?

Az egyik legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott dekoráció minden esetben illeszkedjen a bútorokhoz és a berendezés többi eleméhez. A lényeg egy harmonikus összkép kialakítása, amihez a daraboknak egyesével nem kell látványosnak lenniük, a lényeg, hogy együttesen kerek egészet alkossanak.

Egy minimalista stílusú nappaliba tökéletesen illeszkedhet egy modern vászonkép például az Alakzat vászonkép, vagy éppen az Mozaik ábránd, mely harmonikus geometrikus formái segítségével pozitív energiával tölti meg a teret, mégsem hivalkodó vagy figyelemfelkeltő. Az esztétikus terekben ugyanis gyakran az a legkülönlegesebb, hogy nem lehet pontosan megfogni, mi adja a tökéletességüket, egyszerűen csak kellemes létezni bennük.

Ha szereted a természetközeli dolgokat, tele van a lakásod növényekkel, és lételemed a környezet, akkor ideális választás lehet egy növényeket-, virágokat ábrázoló vászonkép, melyek finom frissességet, üde életet visznek a körülöttük lévő térbe. Nincs is annál jobb, mint mikor a lakásod a lelked kivetülése, és hazaérve azonnal megnyugodhatsz benne, bármilyen stresszes napod is volt!

Napsütésben

modern kép

KECSES SZIRMOK

VÁSZONKÉP

Pihentető hangulat

vászonképekkel

Kombináld a formákat és az alakzatokat!

A lakberendezés során elengedhetetlenül fontos a különböző tárgyak és bútorok külső megjelenésének egysége. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden egyes darabnak egyazon tervező munkájának kell lennie, pusztán annyi a lényeg, hogy stílusukban és kialakításukban összeillő darabokat válassz.

Így a tökéletes vászonkép kiválasztásához nem csak a személyes preferenciáidat kell figyelembe venned, hanem a lakásod meglévő berendezése adta lehetőségeket is. 

ABSZTRAKT KÉPEK

TOVÁBB

VÁSZONKÉPEK

Egy nőies enteriőrbe.

STREET ART

KÉPEK