Így lesz az erdők ezer arca az otthonodban

Az erdő varázslatos hely, nem véletlen, hogy a mesék többsége erdőben, vagy erdő közelében játszódik. Olyan, mintha külön világ lenne, ahol bármi megtörténhet.

Olvass tovább, és eláruljuk, hogyan viheted be ezt a különleges hangulatot a lakásodba!

 

Észrevetted már, hogy az erdő olyan, mintha egy varázsvilágba tévednél? Nyáron, amikor a legnagyobb a forróság, a fák árnyat nyújtanak. Ősszel a színes falevek sokasága bűvöli el az erdőjárókat, míg télen a hó által betakart növények látványa ragad magával. Te is úgy érzed, ez az egyetlen hely, ahol igazán ki tudsz kapcsolódni és nincs annál fantasztikusabb, mint amikor mélyet szippanthatsz a természet levegőjéből? Akkor itt az idő, hogy az otthonodba is becsempészd ezt az érzést – ezt legegyszerűbben néhány vászonkép segítségével teheted.

 

Az erdő ezer arcának egyike a te otthonodba is illik!

Az erdőben az a jó, hogy változatos, ezért mindenki talál benne kedvére valót. Erdei képeink közül biztos, hogy lesz olyan, ami a te otthonod stílusához passzol!

 

Ha például minimál stílusú a lakásod, akkor a téli álmot alvó időszakot megörökítő „Télből a tavaszba” vászonkép lesz számodra az ideális, míg ha harsányabb színekre vágysz és egyébként is imádod a virágokat, akkor a „Májusfa” fantázianevet viselő alkotás lesz a te világod. Természetesen az őszi időszak sem maradhat ki a sorból, hiszen a sárga színekben pompázó  „Arany lombok” című kép segítségével bármikor elveszhetsz az avar milliónyi árnyalatában.

Ha eddig nehezen ébredtél, most itt a megoldás!

Te is az a típus vagy, akit nem dob ki az ágy magából reggelente? Akkor bizony szükséged van egy kis motivációra, hogy ezentúl másképp legyen! Hiszen mégis hogy indulhatna rosszul az a reggel, amelyiken egy erdőt látsz meg először, ahogy a felkelő nap sugarai éppen felvillannak a fák között? Ha máris kedvet kaptál ahhoz, hogy egy reggeli erdőben ébredj, akkor az „In the Woods„, valamint a „Autumn Leaves” lesznek számodra az ideális választások.

 

Természet és romantika a nappalidban

Ha javíthatatlan romantikus vagy, és ezzel együtt a természetet is kedveled, akkor a te nappalidból színekkel teli fa képe hiányzik. Egy ilyen momentum megalapozza a reggeledet kávézás közben, remek háttér egy romantikus vacsorához, de tökéletes hangulatot kölcsönöz egy baráti találkozó alkalmával is.

Az erdőnek minden helyiségben helye van!

Ha most azon gondolkozol, mégis melyik helyiségbe varázsold oda az erdőt a vászonképek segítségével, nem érdemes sokáig agyalnod, ugyanis egy ilyen képnek mindenhol tökéletes helye van az otthonodban. Így felteheted a hálószobában, a nappaliban, de tökéletesen mutat az előtérben, sőt, akár a konyhában is. Egy olyan lakásban pedig, ahol bármikor elveszhetsz egy kicsit a természet szépségeiben, öröm az élet.