Éljen a tavasz – virágok a lakásban

Mi a legjobb dolog a tavaszban? Természetesen a virágok! A sok, színes, élettel teli növény, ahogy beborítanak mindent, és elhozzák a boldogságot, az újjászületést és a szép időt. Ha te is ilyen hangulatot szeretnél varázsolni az otthonodba, akkor olvass tovább..

A virágok szépsége fotótapétákon

A tavasz egyik szimbóluma a magnólia virága

Tavasszal minden elkezd feléledni. A virágok, az állatok, a bogarak, na és persze az emberek is. Vagyis minden kezd kicsit kijönni a téli borongós szürkeségből, és minden kicsit új erőre kap. A fák zöld színekben kezdenek el pompázni, kinyílnak a hóvirágok, a madarak csiripelnek és zümmögnek a méhecskék is, arra várva, hogy beporozzák az összes kis kelyhet, ami csak az útjukba kerül.

A liliomfa, vagy más néven a magnólia az a facsoport, amelyik legkorábban kezd el virágozni. Ez a csodálatosan szép, rózsaszínes, sárgás vagy akár fehér színekben pompázó fa arról kapta a nevét, hogy virágai leginkább a tulipánhoz és a liliomhoz hasonlítanak. És mivel ez bont legkorábban szirmokat, ezért mondhatjuk azt rá, hogy ő a tavasz szimbóluma, sőt, előőrse! Amikor elkezdenek kinyílni a kis magnóliavirágok, akkor szinte már bizonyos, hogy közeledik a jó idő.

A magnólia több mint egy csodaszép virág!

 

Tudtad például, hogy a magnóliákat elméletileg Kínában, még 650 körül kezdték el termeszteni Kínában buddhista szerzetesek? A fehér magnólia később nem mást szimbolizált a templomokban, mint magát a tisztaságot. Sőt mi több, a kínai nagyváros, Sanghaj hivatalos virágává is vált a magnólia ezen fajtája.

Ez tudod, mit jelent? Azt, hogy azon kívül, hogy a magnólia egy káprázatosan gyönyörű virág, még titkos jelentést is hordoz magában, vagyis csupa-csupa pozitív energia és hangulat árad ezekből a növényekből. Te is szeretnéd, ha az otthonodban ez az érzés jelenne meg?

Akkor mit szólsz egy magnóliát ábrázoló fotótapétához?

Webshopunkban különböző méretű és színvilágú fotótapéták közül választhatsz, neked csak azt kell eldöntened, melyik fog jobban illeni a lakásodba és a bútoraidhoz. Vannak zöldes, rózsaszínes, kékes vagy akár gyöngyházfényben tündöklő magnóliák, amelyek a varázslatos színvilágukkal nem csupán téged, de az egész családodat és barátaidat is el fogják kápráztatni. Gondolj csak bele, mennyivel jobb érzés lesz egy olyan lakásba hazatérni, ahol nem csupán az üres fal vár, hanem egy ilyen színes, virágos kép, amely feltölt téged is energiával, és segít magad mögött hagyni a hétköznapok szürkeségét.