Tapéták a természetből

A nap végére már eleged van a városi nyüzsgésből, az után hömpölygő ember tömegből, a dugóból a nagyváros zajából? 

Nyugalmat árasztó otthonra vágysz?

A Natura kollekció tapétái a természetben megtalálható textúrákat kelti életre különleges mintázatokkal. Gyönyörűen elkeskenyedő levelek, finom ágak, kéreg- vagy fanyomatok, évgyűrű minták… mintha a mintákat mi gyűjtöttük volna kertből vagy az erdőből..

A Natura kollekció évszakokra bontva mutatja be a természet változását..

Tavasz

Tavaszi varázslat a szobában ezekkel a finom, törékeny ágakkal, apró bimbóikkal, természetes íveikkel. Ez a tapéta életre kelti az ébredő természet szépségét a tavasz első napsugaraival..

Nyár

Kecses levelek táncolnak a tapétán, hogy elhozzák a nyár élettel teli szépségét a lombok alatt… egy pillanat a nyári természetből, hogy igazán felüdülés legyen az otthoni pihenés..

Ősz

Az eső finom és ritmikus hangja az ablaküvegen, az otthoni melegség megnyugtató érzete, amikor estefelé haza felé tartasz.. a vágy, hogy haza érve élvezd az otthonod pihentető hangulatát.. az őszi színes levelek ihlette Natura tapéták a tökéletes harmóniához.

Tél

A tél varázslatos világa.. A lombjukat vesztett száraz fák, az évek során kialakuló természetes évgyűrű körök, repedések.. , az otthonod melegséget árasztó hangulata egy különleges Natura tapétával..

Natura kollekció

Káprázatos textúra amit mindenki szeretne megérinteni, hogy érezd a fa kéreg érdességét, energiáját és egyszerű szépségét. A fa teljes esszenciája sugárzik ezekből a tapétákból ahogy csendben az erdő és a természet hangulata beköltözik az otthonodba..