Diszkréció a szépségszalonban

Régóta vágysz már egy olyan dekor elemre ami egyesíti magában a praktikumot és a szépséget? Szeretnéd ha meghittebbé tehetnéd a szalonodat, vagy esetleg az otthoni munkakörülményeid válhatnának ideálisabbá? Ezt mind egyszerre, gyorsan és egy mozdulattal megoldhatod, ha van egy design paravánod!

 

Mire használhatod a design paravánt?

1. Nyugtató masszázs a vendégeidnek hangulatos környezetben

Kicsit sok volt a stressz mostanában az ügyféli körben és úgy érzed, a vendégeid nem tudnak eléggé ellazulni? A levendulás masszázsolaj és a meditatív hangulatot árasztó zene mellé egy Buddhát vagy mandalákat ábrázoló paraván is jól jöhet, de ha nem vagy spirituális alkat, akkor egy nyugalmat árasztó, napsütötte tengerpart is jó háttér lehet a kikapcsolódáshoz.

2. Ahogy a régiek szokták

Megihletett egy Napkirályról szóló film, és te is azt szeretnéd, ha szépségszalonodban az aranykor hölgyeinek luxusában és eleganciájában merítkezhetnének meg klienseid? A fűző és a szépségtapasz már a múlté, hozzád nem ezért jönnek, de a masszázs előtt sokkal intimebb, ha egy paraván mögött öltözhetnek át. A kezeléshez is jól jöhet egy ilyen környezet: szerezz be rögtön kettőt!

3.Otthoni szalon kozmetikusoknak – ha kevés a rendelkezésre álló szoba

Ha magánvállalkozóként tevékenykedsz és otthonodban praktizálsz kozmetikusként, fodrászként vagy masszőrként, válaszd le a szalont egy paravánnal! Ne csak egy dekorelem legyen: alkossa meg magának a szalonnak a helyszínét és a hangulatát.

4: Rejtsd el a nemkívánatos részeket!

Számtalan olyan része lehet egy kozmetikának, szépségszalonnak vagy fodrászatnak, ami nem tartozik a vendégeidre. Ilyen lehet a sarok, ahol a seprűt és a felmosót tartod, egy teakonyha, ahol az ebédedet szoktad megmelegíteni, vagy akár a számla- és irathalmok, amik a szabályos üzletvezetés kellékei. Ezeket egyetlen mozdulattal eltakarhatod, a helyére pedig pálmafás strandot, virágokat, geometriai mintákat, izgalmas felületeket varázsolhatsz – vagy akár egy átjárót egy másik világba.

5. Alakíts ki gyereksarkot!

Ha gyakran fordul elő, hogy a vendégeid gyerkőccel érkeznek, egy játékos paravánnal könnyedén kialakíthatsz a kicsiknek egy játszósarkot, ahol a közelben vannak ugyan, de mégsem látnak semmit, így nyugodtan mehet a masszázs, gyantázás, szépítkezés. Egy kis asztal, színes ceruzák, papír, pár játék, és máris nem kell aggódni amiatt, hova teszik a gyereket, amíg tart a kezelés!

Tökéletes diszkrécióra vágysz? Rendelj egy paravánt!

A paravánok számtalan helyzetben segíthetnek neked, akár egy kisebb, intimebb teret szeretnél kialakítani, akár a papírmunkát és a kasszát elrejteni, akár csak a szobát szeretnéd feldobni valami extrával, ami a hangulatot is megalapozza.

7. A fotózás mellett egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a méretarányos virtuális séták is…

Ezek nem videók, hanem pontról pontra bel lehet barangolni rajtuk keresztül a lakást. Ilyenkor az ingatlant szinte lépésről lépésre fotózzák be. Megadva a pontos méreteit, a speciális kamerához tartozó szoftver teljesen arányosan köti össze a virtuális túra elemeit egymással, hogy a lakás végül „besétálható” legyen.

Tudjuk, hogy ahány szépségszalon, kozmetika, fodrászat, annyi stílus van a palettán, ezért ötrészes paravánjainkat rengeteg különböző színben és mintával ellátva találod meg kínálatunkban, hogy biztosan legyen benne, ami illik Hozzád.

Egy biztos: bármelyiket is választod, többet nem kell szégyenlősködnöd sem a rumli, sem a helyszín miatt: egyetlen mozdulattal felállíthatod, ezáltal elrejtve, leválasztva, szeparálva bármit, amit csak szeretnél a helyiségben!

 

 

Nézd meg térelválasztó paravánjainkat, tedd igazán egyedivé az üzleted!