10 Home Staging dekortipp

Ha lakásod eladása mellett döntesz, és nem szeretnél hónapokat várni az új tulajdonosra, segítségedre lehet pár Home Staging trükk, amivel rövid idő alatt kis befektetéssel teheted még vonzóbbá az ingatlant.

 

Home Staging tippek >>

Falszín választás

Lehet, hogy Te imádtad, de a lakásod iránt érdeklődőnek nem biztos, hogy tetszeni fog egy vörösre festett hálószoba fal, vagy egy méregzöld nappali. 

Az a nézőpont már a múlté:

„majd az új tulajdonos át festeti a falakat, olyanra amilyenre szeretné”. 

Senki se szeretne úgy lakást vásárolni, hogy már az első pillanatban az előtte álló feladatot és munkát látja csak az ingatlanban.

Válassz egy világos mégis melegséget árasztó színárnyalatot a falra, például a föld színek közül..

Világos színekkel tágasabb hatást érhetsz el a helyiségeknél, a meleg föld színekkel pedig még hangulatosabbá teheted a lakást.

Csupasz falak helyett

Családi képek – sem az ingatlan fotózásakor sem az érdeklődők érkezésekor ne legyenek családi képek a falon. Ha fent maradnak a képek, olyan benyomást kelt, mintha csak vendégségbe jött volna a vásárló – nem a saját álomotthonát fogja látni a lakásban.

A festés során úgyis lekerültek ezek a családi fotók, s, hogy a fal ne tűnjön üresnek, csupasznak – remekül feldobhatod egy-egy trendi vászonképpel.

Egy modern vászonkép tökéletes választás a lakás hangulatának fokozására.

Mutatunk pár vászonkép ötletet, a nappali-, hálószoba dekorálásához: