2022. legnagyobb fali dekor-trendje

Minden évnek megvan a maga nagy berobbanása, a lakberendezési trendekben ugyanúgy, mint bármilyen más területén a stílusnak. Az persze már egy másik kérdés, hogy a „hullámok” itt sokkal kitartóbbak, vagyis ritka az egynyári divathóbort: ami egyszer bejött, az általában évekig marad is.

2022. abszolút trendjének számítanak a 3 dimenziós fali dekorációk

amelyeknél sosem lehet tudni, egy árnyjáték hat épp az érzékelésünkre, vagy netán optikai csalódásban van részünk…

Miért ne hagyd ki Te sem a 3D fali dekorokat?

 

Egyrészt, ezek a kis érzék-játékok jellemzően tágítják a helyiséget, ha az nagyon szűk lenne, míg egyéb esetben a túlzottan terjengős tereket segíthetnek összehúzni, kellemesebbé tenni.  A designjuk a régóta uralkodó minimál vonalhoz elképesztően jól illik, hiszen a legtöbb 3D hatású fal ehhez kimondottan passzoló textúrákat jelenít meg. Gyakori például a márványos hatás használata, illetve a selyem- vagy metálfényű geometrikus mintáké is. Egy kimondottan letisztult hatású otthonban elég egyetlen ilyen módon kialakított fal, hogy semlegesből egyedivé váljon az összhatás.

A kellemes érzések, amelyeket ezek a falak keltenek, annak köszönhetők, hogy számos 3D hatású fali dekorban a művészet elevenedik meg. A technológia és a kreativitás találkoznak ezekben a megoldásokban, a végeredmény pedig igazán egyedi lesz: akár egy teljes falat is betöltve!

Nagyanyáink korában még…

 

A nagyszüleink házában még klasszikus tapéták voltak a szobákban, némelyik persze igencsak erőteljes, már-már 3D hatású mintával, amit a mai szem minden bizonnyal ódivatúnak lát. Ha pedig nem a készre mintázott tapéta mellett tették le voksukat, akkor mintás falhengerekkel festettek népszerű virágmotívumokat a falra, ezzel teremtve otthonos hangulatot a térben.

 

Sokat változott azonban a világ, és a digitális megoldások mostanra beszűrődtek a lakberendezés és lakásdekor területére is, így szinte már semmi sem lehetetlen, ha látványos – és persze nem gagyi, hanem exkluzív stílusú – kivitelezésről van szó. Színvilágukat tekintve, az élénk árnyalatok és az elegáns megoldások uralkodnak jelenleg, a nemesfémek színei pedig teljes mértékben vezetik a népszerűségi listát.

Ismerd meg a Perception, azaz Érzékelés-kollekciót,

amely önálló élettel ruházza fel otthonod falait!

 

Tipp: Arra azért érdemes figyelni, hogy egy térben csak egy 3D-s egység kapjon helyet, mielőtt az illúziók múzeumára kezdene hajazni a hatás. 🙂

Jó hír mindezek mellett, hogy egyetlen lakberendezési irányzat kedvelőiről sem feledkeztek meg az alkotók, dinamikus, visszafogott, hipnotikus és művészi 3 dimenziós mintázatok egyaránt helyet kaptak a kollekcióban.

A Perception-kollekció megadja az exkluzív design-tapéták sokféleségét, mindezt modern színpalettával és prémium textúrával ötvözve. A kivitelezés nemcsak a látványt tekintve képvisel művészi értéket, hanem a készítők törekvésében eleve jelen volt, hogy emléket állítsanak a 25 évvel ezelőtt elhunyt magyar-francia művésznek, Vasarely-nek, illetve tisztelegjenek az Op Art (optikai művészeti) irányzat előtt.

Mosonmagyaróvár Hanság u 4

Lapozz bele a Perception tapétakönyvbe mosonmagyaróvári irodánkban.

Casadeco – Perception kollekció