Így tedd egyedivé nappalidat vászonképekkel!

Szeretnéd igazán harmonikussá tenni a nappalid? Ahol igazán jól érzed magad, ahol tökéletesen kikapcsolódhatsz a családdal? A trendi bútorok és lakberendezési tárgyak mellett a dekoráció fogja igazán meghatározni nappalid hangulatát. Mai cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan dobhatod fel a helyiséget modern vászonképekkel! 

Vászonkép a nappalidba

A nappali, – ahol vendégeket fogadsz, ahol együtt a családod. Itt gyűlik össze a rokonság egy-egy nagyobb ünnep alkalmával, és itt bújtok össze romantikusan a pároddal egy fárasztó munkanap után. Publikus, és intim egyben, sokat árulkodik rólatok, mégis fontos, hogy maradjon benne némi kuckósság is. A szórakozás, a kikapcsolódás, ugyanakkor a kicsit hivatalosabb dolgok helye is egyben. A nappali az otthonod egyik legfontosabb helye, ami megérdemli, hogy a saját ízlésednek megfelelően rendezd be – úgy, hogy minden fenti funkciónak megfeleljen.
A nappalid árulkodik rólad – de Te döntöd el, hogy mit mesél a lakóiról!

Különleges és egyedi vászonképekkel igazán trendi, a saját személyiségedet tükröző nappalit álmodhatsz meg, ahol öröm lesz összegyűlni a családdal és a barátokkal, vagy felüdülés lesz a kanapén való heverészés is.

Hogy tükrözheti egy szoba a személyiségemet?

A bútorok, a díszek, a berendezés, a színek mind meghatározó elemei annak, mit üzen a nappalid. Egy lakásból akkor lesz otthon, ha a személyiségednek és ízlésednek megfelelően rendezed be a helységeket. Ez lesz a te komfortzónád, ahova jó hazaérni, ahol jó felébredni, ahol a nap bármely szakában jól érzed magad. Ehhez pedig fontos az, hogy ne négy fehér falból álljon a nappalid.

Milyen vászonképet válassz egy nappaliba?

Valójában amilyet csak szeretnél! Ülj le egy pillanatra a szobában, hunyd le a szemed, és tervezd meg fejben, mi az, amit a leginkább szeretnéd, ha tükrözne a lakásod.

  • Választhatsz egy menő, kreatív szöveget, felkerülhet a falra a mottód, ami szerint éled az életed vagy egy motiváló jókívánság, amivel jobban indul minden nap.
  • Választhatsz egy, színekben a nappalihoz passzoló absztrakt képet, amiről úgy érzed, a legjobban tükrözi a személyiséged vagy megalapozza az otthonod hangulatát. Az absztrakt képek azért is jók, mert nagyszerű beszélgetésindítók: ha nem jut eszedbe semmi, csak kérdezd meg vendégeidet, hogy szerintük mit ábrázol a kép, mire gondolt a festő!
  • Ha természetrajongó vagy, dönts egy nyugodt, erdős kép mellett
  • Ha spirituális beállítottságú vagy, egy energiát árasztó képet is tehetsz a faladra, megalapozva ezzel a szoba egész hangulatát.
  • Vagányabb vonalat képviselnél inkább? Az sem probléma, hiszen választhatsz StreetArt képeink közül is egyet, de akár egy optikai csalódást ábrázoló vászonképpel is lenyűgözheted a barátaidat.
  • Ha nemrég raktatok szerelmi fészket és szeretnéd, ha ezt a hozzád érkezők is tudnák, akkor válogathatsz romantikus képek, megragadó pillanatok vagy akár fényjátékok közül is.
  • Ha viszont szingli vagy még, a csajokat vagy a pasikat is lenyűgözheted egy- egy jól megválasztott képpel.

Gyengéd szerelem

vászonkép

Ha elképzelted az ideális nappalit, kinyithatod a szemed, és kényelmesen, online megkeresheted felületünkön a megálmodott vászonképet!