Az idei év faldekor újdonsága

Prémium lamella inspirációk

Design lamella, az idei év faldekor újdonsága

A fa lamellák egyre népszerűbbek a lakberendezésben..

Ha te is az a típus vagy, aki szívesen csempészi be az otthonába a természetes alapanyagokat, közel áll hozzád a natúr megjelenés és előszeretettel kísérletezel új megoldásokkal, akkor a legújabb trend, az exkluzív design lamella a te otthonodba is illik majd!

A design lamella a megfelelő elemekkel, kiegészítőkkel és fényekkel kombinálva képes megváltoztatni az lakásod komplett hangulatát, így ennek köszönhetően mindig öröm lesz hazaérni. Nem véletlen, hogy ez az új divat máris világszerte hódít a belső terekben. Lássuk, miről is van szó!

Mik is az a design lamellák?

Fából készült, vékony elemek, lécekhez hasonlóak, amiket feltehetsz a falra, használhatod térelválasztóként, vagy extravagánsabb esetben a plafonra is kerülhet.

A lamellák természetes színükkel tökéletesen illenek egy klasszikus stílusú belső térhez, így bátran használhatod egy skandináv enteriőrben, vagy remek választás egy modern-, minimalista lakásban, kiegészítve a stílus letisztult dizájnját. Természetességüknek hála nem hivalkodóak, ugyanakkor képesek alapjaiban megváltoztatni az adott helység atmoszféráját.

 

Milyen stílusú lakberendezésbe illeszthető be a design lamella?

Ezeknek a nem mindennapi, és valódi újdonságnak számító faldekoroknak hála, a rusztikus és a modern olyan módon keveredik, hogy közben egy különleges, egyedi és stílusos hangulatot alakítanak ki a lakásban. Nincs olyan helyiség, ahol nem mutatna jól. A konyhában a zöld fűszernövények ölelésében igazi vidéki hangulatot teremt, míg a nappaliban minimalista kiegészítők mellett a modern stílus tökéletes képviselőjévé lép elő. A hálószobában megédesíti az álmokat és az ébredést is egy ilyen dekorációs elem.

Prémium lamellák

Iroda dekoráció

Emeld ki a lakás

egy falát, modern tapétával és lamellával

Design lamellák

Santana tölgy

Lamellafal a lakásban

Modern design

Számtalan felhasználási módja van

Bár elsőre nem feltétlenül tűnik úgy, rengeteg lehetőség van benne:

  • A falra szerelve kijelölheted az azonos légtérben lévő helyiségek határait, például az amerikai konyha és a nappali között
  • A mennyezetet is dekorálhatod vele, az iránynak megfelelően vezetve a tekintetet, így egy szoba hosszabbnak vagy rövidebbnek tűnhet
  • Lehet egyedi térelválasztó
  • A lépcső melletti falra szerelve nem csupán stílusos kiegészítő, de megóvja a falat a mancsnyomoktól is

Kombináld tapétával!

Tegyél beton mintás tapétát a falra, telepítsd rá a design lamellákat, és turbózd fel az egészet LED világítással: a végeredmény olyan lesz, mint egy luxuslakásban.

 

A design lamella segítségével egészen egyedi megjelenést adhatsz az otthonodnak. Ha egy kicsit is úgy érzed, szükséged lenne némi változásra, ám nem szeretnél nagyobb felújításba belevágni, és megtartanád a természetes hangulatot, akkor nem kérdés, hogy ezek a design lamellák bizonyulnak majd a legjobb választásnak. Különösen, mert komolyabb időbeli és anyagi befektetésre sincs szükség a megálmodott fali dekoráció megvalósításához.

Abban pedig biztos lehetsz, hogy mindenki azonnal beleszeret majd a lakásodba, aki átlépi a küszöbödet!

Design lamellák és fotótapéták