Így lesz design betonfalad a lakásban

Betonfal a lakásban

Dizájnos és mégsem hivalkodó

 

Dizájnos, de mégsem túl hivalkodó? Elegáns, ám mégis rusztikus? Valami letisztult, régies stílus? Ha te is valami hasonló szavakkal próbálod körülírni, hogy milyen hangulatot szeretnél teremteni a lakásodban, akkor a betonfal mintás tapétát neked találták ki!

De mégis hogyan? - Megmutatjuk

A rusztikus letisztultság varázsa

Manapság a retro az, amitől modern lesz egy lakás. Azt gondolod, ez ellentmondásos? Ugyan, dehogy. Csak jól kell tudni kiválasztani, hogy mit mivel passzintasz össze az otthonodban. Az a jó abban, ha az egyik faladat egy rusztikus hatású tapéta takarja, hogy szinte bármilyen stílusú bútort választhatsz hozzá – mindenhogy jól fog kinézni!

A romos betonfal nem mainstream, hanem igazi hangulati elem

Volt már olyan érzésed, ahogy Budapest utcáit jártad, beléptél valamelyik romkocsmába, hogy: fúúú, de királyul néz ki az a betonfal, nekem is ilyen kéne otthonra! Csak aztán belegondoltál, hogy egy új lakásban vagy egy panel 8. emeletén valószínűleg nem feltétlenül kivitelezhető, hogy felvigyetek oda egy random betonfalat, vagy átbetonozzátok valamelyik részét a lakásnak. Ráadásul az annyira nem is nézne ki jól. Bezzeg ott a kocsmában annyira szuper volt, ahogy összepárosították a rusztikus betonfalat a kicsit modernebb székekkel és világítással.

De nem kell se betonoznod, sem ellopni a szomszédos építkezésről egy szabad betonfalat. A megoldás ennél sokkal-sokkal egyszerűbb: szerezz be egy betonfal mintájú fotótapétát.

A Concrete Wall Wood vagy a „Dekor betonfal” tapéták nem csupán a romkocsmák hangulatát fogják eléd idézni, de az igazi rusztikus eleganciát hozzák majd el otthonodba

Beton hatás tapétákkal

Beton mintázatú tapéták túl mennek a látványon, és a tapéta érintése is a betonfal érzetét kelti. A látvány és az érintés 100%-ban vissza adja a betonfal érzést, mégsem lesz rideg, betonporos felület a lakásodban – a tökéletes dekoráció egy modern enteriőrben.

Aki belép majd a lakásodba, nem fogja elhinni, hogy ez csupán egy tapéta, és nem egy igazi design betonfal. Figyeld csak meg: nyíltan, vagy titokban, de mindenki megtapogatja majd:)

Milyen lakberendezési stílusba illik a betonfal?

 

A betonfalban az egyik legjobb dolog, hogy teljesen rajtad múlik, milyen bútorokat, kiegészítőket vagy dekorációkat teszel mellé. Egy design betonfal mintájú fotótapétához minden szín és stílus passzol. Ráadásul ez a fotótapéta nagyon strapabíró, víz- és karcálló egyben, szóval attól sem kell tartanod, hogy egy pár hét után már dobhatod is ki a kukába.

Szeretnéd otthonodat feldobni valami igazán különleges dizájnnal? Szeretnéd behozni a rusztikus eleganciát, ami egy kicsit retro, de mégis modern? Ha te is azt szeretnéd, hogy vendégeid mind elismerő pillantásokat vessenek a faladra, akkor itt az idő, hogy beszerezz egy betonfal mintás design tapétát. Ez egyáltalán nem hivalkodó, de mégis kitűnik a sok közül – vagyis abban biztos lehetsz, hogy sokkal különlegesebb lesz tőle a lakásod!

CASELIO

Beton kollekció

BÉTON KOLLEKCIÓ

Aranyozott mintázat

BETON TAPÉTA

Terrakotta szinekkel