Hogyan lehet még hangulatosabb a hálószobád?

 

Mitől lesz egy lakás otthon? Attól, hogy rólad szól, hogy mindenben a Te ízlésedet tükrözi. A hálószoba pedig különösen ilyen, ez a pihenés, és a szerelem szentélye. 

Mutatunk néhány ízléses fotótapétát, amikkel igazi romantikus fészekké alakíthatod a hálót!

Hálószoba – de ne csak aludni járj be!

A hálószobák mérete otthononként nagyon változó tud lenni, az egyéni igényektől, vagy adottságoktól függően. Sokan úgy gondolják, a kis hálószobák egész egyszerűen nem adnak elég teret ahhoz, hogy otthonossá lehessen őket varázsolni – pedig egy szűkösebb helyiség is lehet igazán személyes és kellemes, egy jól megválasztott fotótapétával.

Ha sivár a helyiség, és csak esténként dőlsz le hullafáradtan, akkor nem meglepő, hogy kedvetlenül ébredsz. Azonban  ha egy kicsit feldobod a hálószobát, hívogatóvá válik napközben is egy kis szundira, olvasásra, vagy akár romantikus időtöltésre. Így a felfrissülés és a romantika oázisává válik, egészen más érzés lesz itt lefeküdni vagy éppen felébredni.

 Hogyan tedd hangulatosabbá a szobát fa panelek segítségével?

Ki ne szeretné, ha otthona összes szobája tágas, és világos lenne? A lakberendezés egyik örök témája, hogy miként teremthetünk több fényt, vagy legalább annak illúzióját akár egy sötétebb szobában. A kreatív ötleteknek köszönhetően ma már több megoldás is létezik a problémára, mi mégis egy egészen más módját ajánljuk most neked, ami nem csak, hogy a fény illúziójával szolgál, de igazán trendivé is varázsolja a szobát.

Design lamellák

Egy maroknyi kifinomult elegancia, egy kis luxus, egy lágy hangulatvilágítás igazán káprázatossá teszi a hálószobád. A design lamella falpanelek egyedülálló faldekorációs megoldásai melegséget árasztó világítással sejtelmes és romantikus hangulatot teremt a hálószobádban.

 

Válogass kedvedre a természet elbűvölő hangulatot árasztó képei közül, találd meg a legodaillőbb tájképet minden szobába!