Otthonosság keretek közt

Szeretnéd, ha a lakás, amit bérelsz, hűen tükrözné a személyiséged, a hangulatod, stílusod? Nehéz dolog ez, ha meg van kötve a kezed, márpedig egy albérletben nem sok teret hagynak az önmegvalósításra. Nekünk viszont még így is van pár jó tanácsunk számodra, amivel garantáltan boldogabban térsz majd haza. Kíváncsi vagy, mi az?

Manapság gyakoribb, hogy a fiatalok albérletbe költöznek – legyen szó egyetemről, munkáról vagy az első önálló lépések megtételéről, az albérlet mindig egy jó kiindulópont.

. Itt tanulunk meg igazán kompromisszumot kötni, egymással és a bérbeadóval egyaránt. Szeretnéd a magad képére formálni az albérletet? Rendben, tedd, de nem festhetsz és a tapétázás is azonnali szankciókat von maga után. Mit tehetsz? Segítünk!

A vászonképek és design poszterek segítségével különleges hangulatot adhatsz a helyiségeknek, könnyen felhelyezheted őket, majd a bérlet lejárta után ugyanilyen könnyű lesz az eltávolításuk is – nyom nélkül, így a főbérlőd sem panaszkodik majd!

Mielőtt fejest ugranál új otthonod berendezésébe, mindenképp egyeztess az albérlet bérbeadójával, hogy elkerüld a kellemetlenségeket. Ha ez megtörtént, látogass el weboldalunkra, ahol átlátható listákba szedve megtalálhatod a kedvenceidet szinte minden témában. Sok sikert kívánunk!

 

Nem kell hozzá nagy felújítás, nem jár zajjal, így a szomszédoknak sem okozol kellemetlenséget, ám a végeredmény pont olyan stílusos, amilyennek megálmodtad.