Bemutatjuk a kárpitozott paneleket

A kárpitozott falpanelek tökéletes megoldás, ha szeretnéd megtörni a festett falak ridegségét, egyhangúságát. Akár az előszobát szeretnéd feldobni, akár a nappali egy részét szeretné kiemelni, akár a franciaágy mögötti falat szeretnéd díszíteni, vagy meleg hangulatot szeretnél teremteni a vendégszobában, ezek a panelek tökéletesek arra, hogy egyedi hangulatot teremtsenek a helyiségekben. 

Mik azok a kárpitozott falpanelek?

Kárpitozott falpanelek alapja egy 8 mm vastag forgácslap, egy antiallergén kárpithab, melyet egy puha velúr szövettel borítunk.

Használhatod egy egész fal vagy csak egy részének a lefedésére. Gyorsan és egyszerűen, minimális erőfeszítéssel felszerelhetők. A panelek emellett nagyon tartósak, és megfelelő gondozás mellett hosszú évekig káprázatos dekorációja lesz a falaknak.

Kárpitozott falpanelek

 

A kárpitozott falpanelek

telepítése viszonylag egyszerű, de van néhány tipp, amit szem előtt kell tartanod, amikor ezt teszi.

Többféle forma között válogathatsz, lehet négyzet, téglalap vagy akár hexagon formájú a falpanel. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a falpanel nem vágható, mint a bambuszrost vagy esetleg gipsz-, pvc falpanelek. A falpanel kiválasztása előtt mérd le pontosan a falfelületet, hogy a megfelelő méretben és elrendezésben tudd felhelyezni a falpaneleket.