Geometriai megoldások a lakásban

Szereted, a figyelemfelhívó, színes dekort, de azt is, ha a lakásod összeszedettséget, határozottságot sugall? A kettő nem üti egymást: jól átgondolt, geometriai mintájú kiegészítőkkel elérheted!

Álomlakás jó áron

Mindenkinek van egy elképzelése az álomlakásról, és könnyen lehet, hogy te is egy vagy azok közül, akik szabad óráikban papírra firkálgatva tervezik meg otthonukat. 

Ha albérletben laksz és nincs nagy döntési szabadságod a felújítás, átalakítás terén, akkor tökéletes megoldás lehet néhány vászonkép. Ezek a képek könnyen mozdíthatóak, egyszerűen felhelyezhetőek, és mégis különleges hangulatot adhatnak a lakásnak.

Home Staging vászonképekkel

 

Ha ingatlanbefektető vagy, esetleg a saját otthonodat szeretnéd értékesíteni, az egyszínűre festett falakat könnyen feldobhatod egy-egy modern geometriai mintás vászonképpel.

Ha rendszerető vagy, de a bohém világ se áll távol tőled…

…akkor a legideálisabb számodra néhány olyan kép, amelyen a geometriai minták dominálnak. Választhatsz olyan, színes háromszögeket ábrázoló faliképet, amelyek egy mesebeli rengetegre emlékeztetnek. Nem kell attól tartanod, hogy a geometriai megoldások feltétlenül minimalista hatást keltenek, vagy ridegséget árasztanak. Ezek a színes darabok bármilyen, kedves hangulatú nappaliban megállják a helyüket, és felteszik a pontot az i-re egy vidám teadélután vagy gyerekzsúr esetén is.

Ha egy tárgyalóterembe keresel valami odaillőt, akkor választhatsz visszafogottabb színeket alkalmazó grafikákat is. Vannak olyan képek, melyek tobzódnak az alakzatokban és színekben, de vannak olyanok is, amelyek letisztultak, elegánsak, tiszteletet parancsolóak. Alapvetően azonban mindegy, hogy színes vagy fekete-fehér változatok mellett teszed le a voksod, egy dologban biztos lehetsz: a geometriai minták egyfajta összeszedettséget sugároznak.

Ha kicsit kaotikus az életed, akkor az ilyen típusú képeknek motiváló hatása is lehet rád nézve! Ráadásul remek inspirációs lehetőség és relaxáció, jógázás díszletének sem utolsó: meditatív atmoszférát is teremthetsz azzal, ha geometriai megoldásokat alkalmazol a lakásban.

Geometriai megoldások a lakásban az Óvárdesign képeivel

Meggyőztünk? Válogass az Óvárdesign online kínálatából, széles és színes árukészletünkben biztos találsz majd kedvedre valót! Fiatal tervezőcsapatunk minden egyes tagja körültekintő és precíz munkát végez és figyelnek arra is, hogy sablonos megoldások helyett egyedi, sokféle ízlést is kiszolgáljanak.